Kilometerstand controleren

Gratis Kenteken Check

Kentekencheck.Eu Check RDW Gegevens

Kilometerstand checken

De kilometerstand check, is een handige manier om te controleren, of er misschien gesjoemeld is met de kilometerstand van een auto of een ander voertuig.

Natuurlijk, als je een tweedehands auto gaat kopen, dan ga je er al helemaal niet van uit, dat de verkoper, en dat kan zijn een dealer, een handelaar, maar ook een particulier, de kilometerteller van het betreffende voertuig heeft teruggedraaid.

Je gaat namelijk altijd van de eerlijkheid van de verkoper uit, maar ook een vorige eigenaar kan natuurlijk de tellen hebben teruggedraaid.

Waarom een kilometerstand check?

Dus, ook al is de huidige verkoper helemaal goudeerlijk, kan je er nog niet 100% zeker van zijn, dat er niet gesjoemeld is met de teller. Hij kan immers zelf ook slachtoffer van een dergelijke fraude zijn, en daar kom je pas achter na een kilometerstand check.

Vooral bij voertuigen, die voor hun leeftijd, bijzonder weinig kilometers op de teller hebben staan, kunnen wat verdacht over komen.

Tenzij de huidige eigenaar inderdaad heel weinig met het voertuig heeft gereden.

Maar meestal is dit toch wel een signaal, dat je beter een kilometerstand check kunt laten doen.

Want de kilometerstand wordt alleen veranderd, als dit voor een verkoper profitabel is. Hoe minder kilometers op de teller, hoe hoger immers de waarde van de betreffende auto.

En van een gemanipuleerde kilometerstand, wordt jij als koper natuurlijk helemaal niet beter, maar alleen maar slechter. De waarde van de auto is immers veel lager, dan de prijs die je voor de auto betaald, omdat je denkt dat er weinig kilometers op de teller zitten.

Kortom, ook jij wilt natuurlijk vooraf weten of de tellerstand wel klopt, en dat kan je alleen te weten komen met behulp van de kilometerstand check.

Wacht dus niet langer, doe de kilometerstand check hier. Dat kost slechts een klein bedrag, dat niet te vergelijken valt met het bedrag dat je te veel betaald, bij een gemanipuleerde kilometerteller.

Je kent ons van: 

Beoordeel ons